Spanish Panama Language School

Enroll Now

Spanish Panama- Spaanse school voor Nederlandssprekenden in Nederland, Panama, Zuid Amerika, etc


Spanish Panama- Spaanse school voor Nederlandssprekenden in Nederland, Panama, Zuid Amerika, etc

Spanish Panama in Panama Stad, Republiek van Panama

Spanish Panama onderscheidt zich als één van de beste Spaanse scholen in Centraal Amerika. Dit Spaanse onderwijscentrum heeft laten zien om net als Spanje een unieke omgeving te zijn om ervan te genieten Spaans te leren spreken in een verrassende stad met wereldklasse.

In het vriendelijke Panama-Stad zul je niet alleen de Latijnse en internationale muziek ontdekken, maar ook het dansen, de kunst, de cultuur en de geweldige gourmet restaurants. Daarnaast heeft Panama Stad de grootste bank en commerciële zone, een Unesco werelderfgoed koloniale stad, een oceaan, een junglepark midden in de stad, wereldklasse hoogbouw constructie en een geweldig nachtleven.
Spanish Panama zorgt voor ophaal service vanaf het internationale vliegveld Tocumen (PTY), voor schoolaccomodatie en voor de Spaanse klassen met zeer professionele lerare(sse)n. En daarnaast zorgt Spanish Panama ook voor excursies naar het ongelofelijke Panama Kanaal, als naar traditionele kunstmarkten, salsa klassen, de originele inwoners van het land en een avonturen eco tour naar de stranden. Deze culturele activiteiten komen samen met jouw keuze van intensieve groeps- of individuele programma.
Leer Spaans in Panama!

Spanish Panama is ook de belangrijkste Spaanse taal provider voor de projectmedewerkers van de uitbreiding van het Panama Kanaal. Daarnaast is Spanish Panama beoordeeld door de expats in Panama als de belangrijkste taalschool waar je de Centraal Amerikaanse sfeer, cultuur en taal kunt proeven. Ook heeft deze school zeer ervaren leraren voor het onderwijzen van de Spaanse taal.

Je zult hier andere Spaanse leerlingen en/of expats ontmoeten die net als jijzelf goed begrijpen hoe belangrijk het is om de taal te leren om daadwerkelijk de lokale cultuur te kunnen begrijpen en natuurlijk daarnaast de rest van de Spaanstalige wereld!

Spaanse school en vakantie in Panama Stad, Panama

Spanish Panama in Panama Stad, Republiek van Panama